مشاوره حقوقی رایگان - حق حضانت بدلیل اعتیاد پدر

سلام خسته نباشید
ببخشید من شوهر خواهرم اعتیاد داره سال 93 به همین دلیل مشاجره شد بعد اومد تعهد محضری داد که اعتیاد بزاره کنار و در صورت تکرار به خواهر تعهد داد اقدامات قانونی انجام بده وحق اعتراض نداشته باشه.الان بعد 7سال نه تنها بهتر نشده بدتر هم شده و دوستاشو میاره خونه برای استعمال مواد...خواستم بپرسم با توجه به اینکه خواهرم پسر 12ساله داره میتونیم با این تعهد نامه محضری داده حق حضانت و حق طلاق بگیریم ...تو تعهد نامه اقرار کرده که زندگیشو ول کرده و وظایف همسر داری رعایت نکرده
ممنون میشم راه نجات برامون مشخص کنید.این ترک نمیکنه خواهرمم بخاطر پسرش میسوزه میسازه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. با این تعهدنامه وسایر ادله می نتوانید جهت اثبات عسروحرج خویش استفاده وطلاق بگیرید براعدم صلاحیت پدر هم می توانید اقدام نمایی اما موافقت به نظر قاضی بستگی که در نهایت با در نظرگرفتن مصلحت فرزند وبقیه مستندات رای می دهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به مدارک بیشتری نیاز دارید ولی احتمال گرفتن حضانت و طلاق وجود دارد