مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت با دختره باکره

سلام
با دختر خانمی صیغه موقت خواندم و صیغه رو بین خودمان جاری کردیم .
البته که ایشان شرایط ازدواج موقت را دارند ولی باکره هستن و پدرشان در قید حیات نیستند .
در صورتی که بکارت ایشان ازاله شود ، برای من مشکل ساز می شود ؟
ما هیچ مدرکی نداریم و فقط بین خودمان جاری کردیم .
لازم به گرفتن دفترچه هست .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوجه از شما شکایت نماید و اثبات بشود که با موافقت زوجه نبوده ، مجازات مهرالمثل و ارش البکاره
و حبس خواهد داشت
ولی اگر اثبات بشود که با موافقت زوجه بوده و
صیغه نکاح هم به صورت صحیح جاری شده ، ارش البکاره نخواهد داشت ولی

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

عقد شما صحیح نیست از لحاظ قانونی درست است شرعی آیه خوندین ولی قانونی مشکل دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت عدم رعایت موازین شرعی و قانونی زنا محسوب میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است صیغه به صورت قانونی خوانده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر صیغه به نحوه صحیح و قانونی قرائت شده باشد و مهریه و مدت آن ذکر شده باشد مانعی وجود ندارد البته جوانب احتیاط را در خصوص رابطه نزدیکی رعایت نمایید و امکان اینکه فردا به مشکل برخوردید وجود دارد