مشاوره حقوقی رایگان - مجوز خروج از کشور دانشجویان

با عرض سلام و احترام یک سوال مهم خدمتتان داشتم اینکه مجوز خروج از کشور که در ایران صادر شده فقط برای خروج از ایران است یا در همه کشورها مورد بررسی قرار می‌گیرد؟

با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فقط برای خروج از ایران است
این سوال را چند مرتبه
به صورت های مختلف تکرار کردید
شما نمی توانید از عراق
به کشور دیگری ، بروید مگر ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما نمی توانید از عراق به کشور دیگری ، بروید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دوست عزیز سوال خود را چند بار مطرح می‌کنید شما فقط مجوز خروج از ایران را به کشوری دیگری دارید و در کشورعراق به کشورهای دیگر را باید همان کشور مجوز صادر نماید