مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام خدمت وکلای عزیز
من چند سال پیش به نام همسر وام ازدواج و بنام یکی از اشنایان وام گرفتم کلا به مبلغ 30میلیون اون زمان در حضور سه نفر شاهد سه برابر مبلغ وام به کسی که برام ضامن آورده بود سفته دادم (خودش ضامن نشده بود همسر و همکارش ضامن شده بودن) الان اقساط عقب افتاده و اون شخص تمام اون سفته ها به مبلغ 90میلیون تومان اجرا گذاشته در دادگاه بدوی قاضی شکایت وارد ندونست و اعتراض کرد تجدید نظر دستور برسی مجدد داد که این دفعه قاضی بدون اینکه شاهدین منو بخواد رای به نفع طرف مقابل که سفته اجرا گذاشته کرده (در کل این پرونده از اول تا اینجا قاضی شهود منو احضار نکرده که در زمان تحویل سفته ها اونجا بودن که سفته برای ضمانت وام بوده در ضمن من سفته سفید امضا دادم) الان 20روز مهلت اعتراض داده بنظر شما اگه اعتراض کنم با این 2نفر شاهدی که دارم قاضی رای به نفع من صادر میکنه یا خیر
تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسته به نظر شعبه رسیدگی کننده دارد. تاریخ وام و تاریخ صدور سفته. تقاضای کارشناسی بابت سفید امصا بودن سفته و احضار شهود می تواند در اثبات ضمانی بودن کمک نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .رای قاضی غیر قابل پیش بینی است اما می توانید مدارک وشهود خودرا ارایه دهیدونیز تقاضای کارشناسی بابت سفید امضا بودن نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک خود را ارائه نمایید و تقاضای کارشناسی نیز به نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید یک لایحه
محکم تنظیم نمایید و به دادگاه تجدیدنظر ارسال نمایید و شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

لایحه ای تنطیم و به دادگاه تجدید نظر تقدیم کنید