مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد فروش ماشین و تعویض پلاک

با سلام. بنده آخرین ماشینم رو 20 روز پیش فروختم و با خریدار رفتم تعویض پلاک و ایشون پلاک های منو به تعویض پلاک تحویل و پلاک های خودشو زد رو ماشین منظور از پلاک فعال چیه من نمی‌ فهمم الان بنده میتونم تو قرعه کشی ماشین ها شرکت کنم یا نه؟ آیا باید برم کلا اون پلاک رو که به اسم من تو تعویض پلاک هست کلا باطل کنم و به اسم من نباشه؟ چون الان رو ماشین نیست این پلاک ولی میگن این کافی نیست لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پلاک فعال یعنی این که روی خودرو نصب نشده باشد و با توجه به توضیحات مذکور شما پلاک فعال نخواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما پلاک فعال
ندارید و میتوانید ثبت نام انجام بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما با توجه به اینکه خودرو به نام خود ندارید میتوانید ثبت نام کنید