مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی

سلام. از من شکایت شده بعد حساب من بستن کل حسابم 2 میلیون پول داشته حساب بستن 1میلیون 100 در اومدن حساب بستن بعد من زنگ زدن شاکی به من میگه من سه برابر این خرج کردم فلان باید سه میلیون پول بدی تا رضایت بدم ما هم رفتیم پلیس فتا استانمون گفتن اصلا پولی ندید پول از حساب شما در اومده میخاد ازتون اخاذی کنه فلان بعدش بهم با شماره شخصی امروز ساعت 13.30 دقیق زنگ زدن مامورم فلان بیا پول این بیار بده رضایت بده آیا مامور پلیس فتا با شماره شخصی زنگ میزنم به ادم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع را با پلیس در میان بگذارید تا دقیقا بررسی شود و اما اگر درخواست پول کرده اند به هیچ وجه پولی پرداخت نکنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر پول پرداخت نکنید و میتوانید بابت اخاذی شکایت کنید