مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دیوان عدالت اداری

ضمن عرض سلام و خسته نباشد بنده درخصوص بازگشت به کار"خدمت در نیروی انتظامی بعد از پایان مدت قرارداد پیمانی "از طریق دیوان عدالت اداری از ناجا شکایت کردم و خواستار تجدیدنظر کمیسیون تجدیدنظر گزینش ناجا شدم چون مبادی" حفاظت، عقیدتی و سیاسی، بازرسی وفرماندهی انتظامی استان"در استان نسبت به تغییر وضعیت خدمتی بنده از پیمانی به پایور نظر مثبت داده بودند ولی در کمیسیون تجدیدنظر گزینش ناجا بابت گزارش های که بدون مستند بود نظر کمیسیون منفی اعلام شد شکایت کردم که پرونده به شعبه31 ارجاع شد و بعد از یک هفته هم رای صادر شد که ناجامخیل است که پرسنل پیمانی را تغییر وضعیت کند یا نکند. و شکایت هم رد شد. و به استدلال بنده که مبادی و فرماندهی در استان نظر مثبت دادند توجه نشدکه من بابت همین موضوع به رای اعتراض کردم و خواستم باتوجه به نظر مثبت استان دوباره پرونده امو بررسی کنندکه اعتراضم دوباره به همون شعبه 31 ارجاع گردید. که احتمالا رییس شعبه همون نظر قبلیشو تایید کنه. که بنده از وکلای عزیز سوال دارم که مگه نباید به اعتراض من در یک شعبه دیگه رسیدگی بشه؟ و یه قاضی دیگه بررسی کنه؟ و اگر دوباره نظر قبلی تایید بشه من میتونم برای بار دوم اعتراض کنم؟ ایا راهی برای اعتراض به نظر دیوان عدالت اداری هم وجود دارد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .کلیه آرایی که ازشعب بدوی دیوان عدالت اداری صادر کرده است قابلیت تجدید نظر خواهی را خواهد داشت و این تجدید نظر خواهی در شعب تجدید نظر صورت می پذیرد وپس ازان در صورتی که شعبه تجدید نظر ایراد تجدید نظر خواه را وارد تشخیص نداد ، رای صادر شده از مرحله بدوی را تایید می کند . اما اگر رای صادر شده را صحیح تشخیص ندهد ، وارد رسیدگی ماهوی نسبت به پرونده شده و رای مقتضی را صادر می کند .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آرایی که از شعب بدوی دیوان عدالت اداری صادر می شود قابلیت تجدید نظر خواهی را خواهد داشت و این تجدید نظر خواهی در شعب تجدید نظر صورت می پذیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما درخواست دهید اگر موافقت نشد از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا دادخواست مطرح کنید و در صورتی که موفق نشدید از طریق دیوان عدالت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آرای صادره از شعب دیوان عدالت اداری در مرحله تجدیدنظر رسیدگی می باشد