مشاوره حقوقی رایگان - دعوای استرداد ثمن معامله منزل توسط وراث متوفی

با سلام
برادر بنده 8 ماهه فوت شدن و سه سال قبلش اقدام به خرید منزل کردند ولی چون جانباز ویلچری بودند برای امضا و تنظیم سند نتونستن از پله های دفترخونه بالا بیان و بصورت موقت خونه رو به اسم زنش زدند ولی هزینه و ثمن رو از کارت بانکی خودشون پرداخت کردند !
حالا آیا راهی هست که توسط سایر وراث در این مورد اقدام قانونی انجام بشه جهت ثمن و‌ حق وراث یا هر پیشنهاد دیگه ای ؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام وراث میتوانند ثمن معامله رو مطالبه کنند ولی اگر مهریه زوجه متوفی پرداخت نگردیده است ثمن را میتونه با مهریه اش تهاتر کنه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توان مهریه را با ثمن معامله تهاتر کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وراث میتوانند ثمن معامله رو مطالبه کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید درخواست مطالبه ثمن نمایید ولیکن قابل تهاتر نیز می باشد