مشاوره حقوقی رایگان - رای داور

رای داور در قرارداد مشارکتی که در قبل از صدور پروانه اختلاف افتاده بود و یکسال متوقف بود اعطای وکالت مجدد توسط مالک تصریح و بعد از 9ماه درصورت عدم اقدام سازنده ایجاد حق فسخ مصوب شد
این زمان در قرارداد بوده یعنی 6ماه پروانه زمان داشته و 3ماه تعلیق در هر مرحله از قرارداد اجازه فسخ یکطرفه می داده حالا سازنده به رای اعتراض کرده گفته این قسمت رای زمان و فسخ رو قبول نداره این امکان وجود داره رای باطل بشه خب تا کی باید صبر کرد نه فسخ می کنه نه پول داره بسازه

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر رای داوری قابل اعتراض نیست قابل ابطال است که با این اظهارات قابل ابطال نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رای داوری در مهلت مقرر قانونی قابل ابطال است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای داور در مهلت قانونی قابل ابطال از طریق دادگاه می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام رای داور در مهلت قانونی قابل ابطال از طریق دادگاه می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رای داور در مهلت قانونی قابل ابطال از طریق دادگاه می باشد