مشاوره حقوقی رایگان - یارانه معیشتی

سلام وقتتون بخیر
ما یک خانواده شش نفره بودیم که سه نفر ما ازدواج کردند اما یارانه خودشون رو جدا نکردند و اجازه دادند پدرم یارانشون رو بگیره .
وقتی درخواست یارانه معیشتی دادیم ، به ما تعلق نگرفت ! درحالی که خانواده سه نفره ما درآمد پایینی دارن و امیدوارم بودیم به دریافتش .
آیا به خاطر این هست که درآمد سه نفر دیگه خانواده که ازدواج کردند و یارانشون رو جدا نکردند برای خانواده ما هم محاسبه شده؟ به همین دلیل به ما معیشتی تعلق نگرفت ؟
سوال بعدی اینه که احتمال داره یارانه دهک های کم درآمد افزایش پیدا کنه . احتمال داره به خاطر جدا نشدن یارانه اون سه نفر که ازدواج کردند و حساب کردن درآمد کل شش نفر باز هم جزو دهک هاش پر درآمد به حساب بیایم؟
اگر یارانه هارو الان جدا کنیم میتونیم دوباره درخواست معیشتی هم بدیم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از سازمان مربوطه جویا شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر معمولا ربطی به این مورد ندارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. خیر. این دلیل قابل قبول نیست. ب فرمانداری مراجعه کنید و علت را جویا شوید.