مشاوره حقوقی رایگان - وراثت و احراز هویت

سلام
اسم من در شناسنامه مادرم نیست
اسم ایشون تنها بدون شماره ملی و شماره شناسنامه در شناسنانه من ثبت شده
یعنی تنها اسمش تو شناسنامه من هست
الاان فوت کردن وصیتنامه هم ندارند ایا جزو وراث حساب میشم تک فرزند هستم تنها یبار ازدواج کرده چون اسم من درشناسنامه ایشون نیست خواهر و برادرش میگن تو سهمی نداری
ایا واقعا سهمی ندارم ؟ چطوری میتونم پیگیر شم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اثبات نسب بدهید و بر اساس حکم به اداره ثبت مراجعه کنید و شناسنامه خود را اصلاح کنید شما وارث هستید و البته برای بردن ارث نیاز به اقدامات اولیه هست