مشاوره حقوقی رایگان - زنا

سلام دوست بنده خانمی 37 ساله هستن مدت یک سال با شخصی رابطه جنسی داشتن الان همسرشون به قتل رسیده و الان ایشون و بازداشت کردن میخوان ازشون در پزشک قانونی آزمایش بگیرن که با شخص دیگری رابطه داشته یا خیر الان میخواستم بدونم تا چه مدت از رابطه بگذره معلوم است در ضمن ایشون همیشه از کاندوم در رابطه استفاده میکردن یا اصلا مشخصه رابطه داشتن چون روش پیشگیری داشتن؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تشخیص یک امر فنی است وپزشکی قانونی مرجع تشخیص است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با معاینات فنی توسط سازمان پزشکی قانونی محرز خواهد شد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

البته احراض اینکه چه شخصی با ایشون رابطه داشتع کار سختی است ولی زمان رابطه معمولا در طی شش ماه نشان دهنده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تشخیص با پزشکی قانونی است
تحت شرایطی به راحتی قابل تشخیص است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان رابطه تا حدودی مشخص میشود ولی طرف رابطه به سخی و در شرایطی که اثاری هست قابل تشخیص است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولا توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است