مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه به نفع سازمانهای خیریه

با سلام
من یک خانم مجرد 40 ساله هستم که قصد دارم اموالم را به نفع خیریه در دفتر اسناد رسمی وصیت کنم و به سبب مسائلی مایل نیستم که هیچیک از اموالم به بستگان برسه.
آیا لازمه در وصیت نامه ذکر بشه که اموال من فقط به خیریه ها تعلق بگیره و‌تحت هیچ شرایطی (حتی نبود خیریه ها) به بستگان سببی و نسبی تعلق نگیره؟
چه بندی در وصیت نامه اضافه کنم که بعد از فوت کسی قادر به کنسل کردن وصیت نامه نباشه؟
سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وصیت تا یک سوم اموال نافذ است.
اگر واقعا تصمیم گرفته آید چنین کاری کنید بهتر است وقف کنید تا کسی بعد از فوت مدعی نشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام.وصیت تا یک سوم جایز است پیش از ان به تنفیذ وراث بستگی دارد در صورت عدم تایید وراث باطل خواهد بود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام عین و منافع و عرصه و اعیان اموال خود را وقف کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وصیت تا یک سوم مال صحیح است مگر اقدام دیگری در زمان حیات انجام دهید مثل وقف صلح و غیرو