مشاوره حقوقی رایگان - تعهد پرستار پیمانی

سلام وقتتون بخیر
من الان یکسال از طرح اجباریم گذشته و الان پیمانی یکی از بیمارستانای شهرم‌قبول شدم
ولی از اونجایی که من همیشه هدفم مهاجرت بوده و مطمئنا میخوام‌ مهاجرت کنم، این تعهد 5 ساله برای استخدامی منو میترسونه.
شما میدونید اگر وسط این تعهد کسی بخواد از استخدام استعفا بده چی میشه؟

پاسخ ها :

تعهد پرستار پیمانی استعفا پرستار در صورت تعهد خدمتی تعهد خدمتی پرستار استعفا