مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام ، زنی که 30 سال پیش طلاق خلعی گرفته و دیگر ازدواج نکرده از اموال مرد متوفی ارث میبرد؟
درصورتی که صاحب یک فرزند پسر و یک دختر باشند بعد از فوت پدرشان انحصار وراثت نکرده و فرزند پسر فوت کند هیچ ارثی از پسر به مادر نمیرسد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زن ارث نمیبرد ولی اگر مطالباتی دارد میتواند از اموال متوفی اخذ کند هر چند که انحصار وراثت نکردند و لی اگر زمان فوت پدر پسر زنده بوده سهم الارث در اموال پدر دارد و به وراث از جمله مادرش هم میرسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن از شوهر ارث نمی برد ولی مادر از فرزند ارث می برد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما از زوج ارث نخواهیدبرد ولیکن پسر شما که بعد از پدر و فوت نموده است از اموال ایشان ارث مببرد وشما از فرزندتان ارث خواهید برد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما به لحاظ طلاق دیگر از زوج ارث نمی برید اما فرزندان ارث می برند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر همسر سابق از زوج ارث نمی برد اگر پسر بعد از پدر فوت کرده باشد از ایشان ارث می برد ومادر نیز از پسر