مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر به دختر

ممنونم
راستش من مادرم تمام مدارک از شناسنامه تا کارت ملی و برگه طلاقم رو قایم کرده و بهم نمیده و هیچ مدرکی ندارم از کجا و چجوری میتونم اقدام کنم ممنونم

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سوالتان مبهم است.
نهایتا میتوانید تقاضای المثنی مدارک را دهید.و برای دریافت سند طلاق به دفترخانه مراجعه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رونوشت طلاق را از دفترخانه بگیرید و شناسنامه المثنی بگیرید

یک وکیل

رونوشت سند از دفترخانه بگیرید شناسنامه المثنی .ویا اینکه دادخواست استرداد مدارک مطرح کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شناسنامه و کارت ملی از ثبت احوال درخواست المثنی کنید،
سند طلاق از همان دفترخانه که طلاق گرفتید درخواست رونوشت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد مدارک را بدهید