مشاوره حقوقی رایگان - آزاد شدن سند رهنی

باسلام و خسته نباشید
من از حسابم دوستانم وام گرفتن و در قبالش سند منزل خود را در رهن بانک گذاشتن ضامن بعد چند وقت پرداخت کردن سند خود را آزاد میکند از طریق آشنا داشتن اما وام تسویه نمیشود .با وجود اینکه من ضامن داشتم بابت وام و ضامن سند رو آزاد کرد آیا میشود از بانک بابت آزاد کردن سند ضامن شکایت کرد و اون کسی که تخلف کرد شکایت کرد و درخواست ضرر و زیان بکنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این مورد مربوط به بانک و از حقوق بانک است و مربوط به وام گیرنده نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. به سامانه ارتباطات مردمی بانک مرکزی گزارش دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان پذیر است میتوان از طریق مجاری اداری شکایت خود را از طریق بازرسی و حراست پیگیری نمایید