مشاوره حقوقی رایگان - چگونه ثابت کنم که حرفهای شاکی تهمتی بیش نیست

باسلام و خسته نباشید
بنده از تتوکار به خاطر خراب کردن ابروها و غیرقرینه طراحی کردن ابروهام شکایت کردم حالا ایشان به دروغ مدعی شدن که من به زور وارد خانه خواهرشان شدم و پول خواستم و فحاشی کرده ام درحالی که من اصلا خواهرایشان را نمیشناسم و هیچ وقت انجا نرفتم
من چگونه ثابت کنم که دروغ میگوید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید با ادله محکمه پسند همچون شهادت شهودادعای شاکی را متزلزل نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،ایشان می بایست برای ادعای خود دلیل بیاورد.و شکایتش را اثبات نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .