مشاوره حقوقی رایگان - تهمت ورود به عنف

سلام، خسته نباشید.
در تاریخ 1400/4/9 ساعت 11 الی 12 شب همرا با دوست خود به منزل یکی از دوستان دوست خود برای مشورت درباره مبحثی رفتیم وقتی درب منزل ایشون زدیم بعد 2 الی3 دقیقه درب را باز کرد و وقتی درب منزل باز کردند بنده رو با چاقو زدند و سه تا بخیه خورد. مادر صاحب منزل در صورتجلسه گفت که ورود به عنف و مزاحمت ایجاد کردند و اصلا ما همچین کاری انجام ندادیم و فقط درب منزل زدیمد آیا میشود در دادگاه ثابت کرد که ما ورود به عنف انجام ندادیم و به ما تهمت زدند؟ مشکلی برای بنده در دادگاه به وجود نمی آید؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اولا شما جراحت دیده اید و شاکی هستید و ایشان منکر جرح نشده اند. و ایشان باید شکایت ورود به عنف را اثبات نمایند. ثانیا می توانید تقاضای بازبینی فیلم دوربین ها در محل (اگر باشد) را بنمایید.