مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ ابلاغ یعنی تاریخ شروع دعوی

با سلام و عرض ادب
تاریخ 1400/4/2 پیامکی دریافت کردم که نوشته شده بود ، دادخواست مطالبه وجه بابت....در سامانه قرار گرفت
سامانه را مشاهده کردم در قسمت اطلاع رسانی پرونده ، که نوشته بود پرونده با علت طرح رسیدگی جهت صلح و سازش به خواسته مطالبه وجه بابت ...در تاریخ 1400/4/2 ثبت سامانه گردید
پرونده فاقد پیوست میباشد
در همین تاریخ بصورت ابلاغیه در سامانه قرار گرفت و نوشته بود ابلاغیه فاقد پیوست میباشد
ابلاغیه جهت حضور ابلاغ شد
تاریخ حضور 1400/4/13 ساعت 10 صبح در شعبه حاضر شوید

با توجه به اینکه ابلاغیه بتاریخ 1400/4/2 در سامانه ثبت گردید ، یعنی تاریخ شروع دعوی همین هست یا خیر ؟

پاسخ ها :

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

این تاریخ زمانی هست که پرونده شما به شعبه ارجاع و ثبت شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تاریخ مذکور تاریخ ارجاع پرونده شما به شعبه خواهد بود