مشاوره حقوقی رایگان - نهست دانشگاه افسری

سلام و خسته نباشید، من به مدت سه ماه دوره اموزشی بودم و الان دانشجوی سال اول دانشگاه افسری هستم ،بنده به دلیل پیگیری کار های انتقالی برای تغییر رشته (همش از دنبال کارهای اداریش بودم ولی دانشگاه مرخصی نمیداد) 20 روزه که نهست کردم ، میخواستم بپرسم موجه هست یا نه ؟ اگر نیست چ حکمی داره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.