مشاوره حقوقی رایگان - غبن فاحش در معامله

باسلام؟بنده بدون آگاهی از قیمت های ملک اقدام ب خرید زمین کردم حالا بعد از مدتی متوجه شدم ک زمینی ک خریدم خیلی بیشتر از نرخ زمین ب بنده فروخته؟مثلا 5000 مترزمین کشاورزی بدون آب رو ب قیمت صدملیون تومن فروخته درحالی ک اون موقع قیمت ملک موردنظر پنجاه ملیون بیشتر نبود،،،حالا من دراین معامله ضرر کردم و غبن فاحشی در معامله صورت گرفته؟ ایا میتونم تفاوت قیمت رو بگیرم ؟میشه راهنمایی کنید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اگر حقوق خود را اسقاط نکرده باشید حق فسخ دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق فسخ ساقط نشده دادخواست فسخ معامله بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فکر می‌کنید که ملک را بیشتر از قیمت منطقه خریداری نموده اید یا قیمتقیمت فاحشی است می‌تواند خیار غبن جهت فسخ معامله اقدام نمایید که باید فوراً فسخ گردد