مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

با سلام بنده 40 سال دارم و 1/5سابقه بیمه دارای بیماری مادرزادی فلج اسپاستیک از هر دوپا هستم و قدرت کارکردن ندارم آیا میتوانم از کار افتادگی بگیرم و بعد از پدرم از حقوقش استفاده کنم

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله بعد از پدرتون به دلیل از کار افتاگی شرایط استفاده از حقوق پدرتون رو دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور در صورتی که شرایط دریافت مستمری پدرتان را داشته باشید و کمیسیون پزشکی مورد تایید قرار بگیرد بله