مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت از منزل

باسلام. خواهرم در حال جدا شدن از شوهرش هست و به من اعلام کرد برم کمکش وسایلش رو از خونش اسباب کشی کنم خونه هم به اسم خواهرمه منم با اعلام به دامادمان که به دلیل ندادن خرجی به زن و بچت خواهرم میخواد خونه رو بده کرایه و تو هم هرچی داری ببر ، رفتیم و کاری که خواهرم خواست رو انجام دادیم بعد از چند روز داماد رفت شکایت کرد که طلا و سکه و ...از خونه دزدیدم و ما هم بی خبر بودیم ، 3 بار برام ابلاغ اومد از شورا حل اختلاف ولی چون فکر میکردم از این پیامک های کلاهبرداری هست توجهی نکردم تا اینکه دادیار برام حکم زد که من طبق گفته های داماد سارق هستم و فرستاد دادگاه کیفری ، الان قاضی نوبت زده برام که برم ، الان میخوام کمکم کنین بگین نیاز هست وکیل بگیرم یانه ، البته منم هم خواهرم شاهد بود هم یه فامیل با خودم برده بودم واس کمک علاوه بر این داماد زمانی که خواستیم وسایل ببریم اومد و ما کلید بهش دادیم و فرصت که خونه رو تا چند روز بعد تخلیه کنه ممنون میشم راهنمایم کنین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر داماد شما ادعایی دارد باید ثابت کند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. ایشون ادعا کردهک شما سرقت کردید باید با دلیل و مدرک اثبات کنه. ضمن اینکه منزل خواهرتون بوده و شما شاهد دارید. بهتره جلسه دادگاهتون رو برید و توضیحاتتون روارایه بدید. در صورتی ک نیاز وکیل داشتید میتونید با هماهنگی دادراه تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شاکی بایستی دلایل مدارک خود را جهت شکایت خود ارائه نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شاکی باید ادعای خود رابا دلائل و مدارک و شواهد اثبات نماید