مشاوره حقوقی رایگان - حضانت بچه

سلام من 6 سال است ازدواج کردم و یک دختر 6 ساله دارم از ابتدای ازدواج با همسرم اختلاف داشتم و در منزل مادرم زندگی میکردم و دخترم اصلا پدرش نمی شناسه و ندیده اما همسرم همش تهدید میکنه که در وقت مقرر بچه را میگیرد....سوال اول از پیکسوتهای بزرگی چون شما.....سن واقعی که دختر به حضانت پدر میرود چه سنی است
سوال دوم آیا بچه را همینطور میگیرن میدهند پدر یا در قانون جدید باید مشاوره و بهزیستی شود که آسیب روح و روان بچه نبینه .....و سوال سوم اگر زوجه تا 9 سالگی طلاق نگیرد و با فرزند خود جداگانه زندگی کند آیا قانون دختر 7 ساله را میتواند از مادر جدا کند و به پدر تحویل دهد .... لطفا راهنمایی بفرمائید ..... با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

7 سالگی - دادگاه با نظر مشاور حانواده - دادگاه با تشخیص مصلحت طفل تصمیم میگیرد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام حضانت تا7سالگی با مادر است وبعد ان با پدر البته قاضی به مصلحت فرزند هم نگاه می کند اگر فرزند پدر را نمی شناسد ووابسته شماست می توانید از قاضی درخواست ارجاع به روانشناس دهید.جهت کسب اطلاع بیشتر با مشاور تلفنی سامانه درارتباط باشید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حضانت دختر از 7نا9با پدر است جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از سن 7 سالگی حضانت با پدر است ولی شما می توانید با توجه به گرایش طفل به سمت شما نسبت به درخواست ارجاع به روان شناختی و روانشناسی
تا دادکاه بر اساس مصلحت طفل تصمیم گیری نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت تا 7سالگی با مادر است و بعد از آن با توجه به مصلحت فرزند دادگاه حضانت را به زوج می دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.می توانید تماس بگیرید