مشاوره حقوقی رایگان - تصرف پارکینگ و مشاعات

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده صاحب 6 دانگ از یک واحد اپارتمان با پارکینگ هستم با سند رسمی ، 12 سال پارکینگ دست برادر بنده بود و الان خودم میخوام استفاده کنم اجازه استفاده از پارکینگ رو نمیده و اونجا رو تصاحب کرده و همینطور داخل مشاعات آپارتمان بدون اجازه اسباب و اثاثیه گذاشته . ایشون مدعی هست که پارکینگ سهم شما نیست چون پول ندادین . ( 12 سال پیش 3 دانگ واحد مذکور ورثه ای بوده که با تنظیم اقرار نامه دریافت حق الارث به من واگذار شده).
سوال: 1_ برای بازپس گیری پارکینگ و تخلیه مشاعات چه اقداماتی را باید انجام بدم ؟
2_ بردارم که جزو ورثه بود میتواند اقدامی مانند باطل یا تغییر سند رسمی انجام دهد یا خیر؟
قبلا از زحمات وکلای عزیز تشکر و قدراتی می نمایم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان مزاحمت یا ممانعت از حق می توانید شکایت کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با عنوان مزاحمت یا ممانعت از حق می توانید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید تحت عنوان مزاحمت و ممانعت از حق اقدام کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به عنوان مزاخمت یا ممانعت از حق شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به عنوان مزاحمت و ممانعت طرح دعوی مناسب تقدیم نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان مزاحمت و ممانعت طرح دعوی مناسب تقدیم نماید