مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن

سلام خسته نباشین
من 18 سالمه سنم قانونیه میخوام مستقل از خانواده زندگی کنم وقتی که برم تحت چه شرایطی خانوادم میتونن منو برگردونن ؟؟؟؟؟ اصلا همچین شرایطی وجود داره ؟؟ در ضمن من پدر مادر ندارم و داییم که قبلا قیم من بوده ممکنه اقداماتی کنه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه شما رشیده هستید به رشد رسیده ایید و قیم حق تصرف در امور مالی و غیرمالی شما نخواهد داشت

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام قانونا ميتوانيد زندگي مستقلي داشته باشيد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما در سن رشد ومی توانید در امور خود مستقل تصمیم گیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون شما
میتوانید مستقل زندگی نمایید
ولی بهتر است با اطلاع خانواده بروید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قانونا می‌توانید مستقل باشید ولی احتیاط کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما رشید هستید و می توانید مستقل زندگی کنید.