مشاوره حقوقی رایگان - اغفال و کلاهبرداری

باسلام
همکلاسی من در دانشگاه به بهانه جزوه و ...با بنده ارتباط برقرار کردن و بعد با ابراز علاقه دروغ و وعده ازدواج و گرفتن مبلغی پول جهت شهریه دانشگاه بنده را فریب دادند حتی بنده حاضرنشدم ایشان راملاقات حضوری کنم ،بعدازاینکه متوجه شدم ایشان متاهل هستن ازایشان خواستم پولم را برگرداند و مزاحمت ایجاد نکند اما با گریه و تهدید به اسیدپاشی و اینکه همسرم را طلاق میدهم ایجاد مزاحمت مکرر دارند ،همسرایشان متوجه شدند و بنده تمامی وویسها،پیرینت بانکی پرداخت وجه،پیامک ،اسکرین تماس و پیامهای واتساپ و گوشی را آماده کردم، حال با چه عناوینی میتوانم شکایت کنم علیه ایشان؟
تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به علاوه دادخواست مطالبه وجه نیز مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.از لحاظ حقوقی دادخوست مطالبه وجه واز لحاظ کیفری شکایت مزاحمت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص پرداخت وجه باید به استناد مدارک اعلامی دادخواست مطالبه بدهید و در مورد مزاحمت نیز میتوان شکایت کیفری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه وجه و دعوای مزاحمت مطرح بفرمایید.