مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام شوهرم برای من عدم تمکین زده گفته بی دلیل خونه رو ترک کردم و چون شاغل هستم شغلمم تکنسین داروخونه است میخاد حکم عدم اشتغال بگیره و ادعا کرده ک من تشنجی هستم و میخاد منو بفرسته پزشکی قانونی در صورتی که ماجرا اصلن این نبوده من باردار بودم و شوهرم بچه رو نمیخاست و من رو کتک زد و از خونه انداخت بیرون که بچه سقط شد و من بعد از سه روز مراجعه ب منزل دیدم که قفل در عوض شده و به کلانتری زنگ زدم و صورت جلسه موجوده که هم بچه سقط شده و هم قفل در عوض شده برای کارم هم مادرشوهرم منو تو داروخونه دید و برای این اقا خاستگاری کرد حتی تو عقدنامه هم شغل بنده ذکر شده این اقا مشکلی با شغل من نداشت من الان باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید شانسی داره که نزاره من سرکار برم؟برای اینکه گفته تشنجی من اصلن سابقه تشنج تو عمرم نداشتم ترسی هم ندارم که پزشکی قانونی برم فقط باید چجوری از خودم دفاع کنم
ما کلن دوماه بود ازدواج کردیم که شوهر بنده مشکل جنسی داشت علاقه ای با بودن با زن نداشت اون چند باری هم ک با من رابطه داشت ب اجبار منو مادرش بود این اقا علاقه شدیدی ب خودارضایی داشت من چطور اینو ثابت کنم؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

احتمالات متعددی در سوال وجود دارد لطفا از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نگران نباشید مواردی که فرمودید را نمی تواند انجام دهد .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.نیاز به بررسی است .از طریق مشاور تلفنی سامانه در ارتباط باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به مفصل بودن توضیحات از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت همه این موارد نیاز به اثبات دارد.