مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

باسلام، قطعه زمینی از پدرم ارث برده ام، ورثه به توافق نرسیده و نهایتا دادگاه حکم به فروش زمین داد و زمین را یکی از ورثه خریداری نمود، بنده و برخی از وراث وکیلی داریم،آیا وکیل میتواند وجه واریزی مزایده به حساب دادگاه را برداشت نماید؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید