مشاوره حقوقی رایگان - زمین

پدربزرگ بنده در سال 1360 از شهرستان به منزل ما امده و بیان نمود که زمین همجوار منزل ایشان در شهرستان را برای فروش گذاشته اند و ایشان پولی برای خرید ان ندارد و به پدر بنده پیشنهاد داد که زمین را بخرد پدر بنده نیز قبول نموده و پول انرا داد پدر بزرگ بنده زمین را با توجه به اینکه پدرم حضور نداشت بنام خودش خریداری نمود حال پدر بزرگ و پدر بنده فوت نموده اند عموی بنده ان زمین را برای خودش سند گرفته است قولنامه بصورت دست نویس بوده است میتوانم مدعی بشم و برای رسیدن به نتیجه چه راهی دارد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

انحصار وراثت کنید و سپس تقاضای تقسیم ترکه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط از طریق شهادت می توانید مبلغ ملک را اثبات و استرداد مبلغ آن را بخواهید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پس از انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شما باید شکایت خود را مطرح نمایید ولی باید با ارائه مستندات و دلائل و شهود و اقرار فروشنده ، ادعای خود را اثبات نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
با اثبات ادعای خود را می توانید ثمن را مسترد نمایید