مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

عرض سلام، وصیت نامه دست نویس پدرم نوشته قبل از فوت و در آن گفته یکی از بچه ها، نام ذکر شده که مبلغ ... تومان از من طلب دارد و چند مورد دیگر. حالا اگر بخواهم این مبلغ را از وارث بگیرم چه موقع میتوانم در ضمن این ورق با دست خط خودشون قبل از فوت نوشته و امضا فقط دارد. و مقداری پول در حسابش دارد که هنوز برگ انحصار وراث صادر نشده و بدست وراث نرسیده و این نامه حدود 10 سال قبل نوشته شده

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا باید انحصار وراثت کنید سپس نسبت به ماترک می توانید از ورثه وفق وصیتنامه مبلغ مذکور را مطالبه نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پس از انحصار وراثت می توانید تحریر و تقسیم ترکه نمایید و وصیت نامه را ارائه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از انحصار وراثت می توانید با همان برگه علیه وراث شکایت نمایید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بعد از انحصار وراثت می توانید با همان برگه علیه وراث شکایت نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پس از انحصار وراثت اقدام به تقسیم ترکه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا انحصار وراثت انجام بشود و سپس دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه به طرفیت همه وراث اقامه نمایید. و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید اول انحصار وراثت اخذ و بعدا شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا اخذ انحصار وراثت و سپس طرح دادخواست مناسب