مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست

سلام.دادسرا حکم جلب عادی 5روزه شخصی به اتهام خیانت در امانت داد ولی شخص حضور نداشت و جلب انجام نشد کلانتری گزارش نوشت بردم دادسرا اونجا گفتن کیفرخواست مینویسن میفرستن دادگاه.میخواستم ببینم چقدر طول میکشه بمن خبر بدن. و ایا میتونستن حکم جلب دیگری بمن بدهن دیا صدور کیفرخواست به نفع منه و کی دوباره میتونم حکم جلب بگیرم.خیلی متشکرم از شما

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بعد از قطعی شدن حکم در اجرای احکام کیفری میتوانید جلب بگیرید.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام پس از صدور حکم محکومیت وقطعیت ان وارسال پرونده به اجرای حکام کیفری میتوانید نسبت به اخذ حکم جلب اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از چند روز
کیفرخواست صادر خواهد شد و پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد و از دادگاه ، در خواست قرار جلب به دادرسی را نمایید
و بعد از صدور حکم قطعی و در مرحله اجرا ، میتوانید درخواست دستور توقیف حساب و اموال متهم و دستور حکم جلب متهم را مطرح نمایید