مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب

شاکی از من بجرم توهین به اشخاص عادی شکایت کرده که پیامکها از سیمکارت که بنام من هست رفته است
اگر من اقرارنامه از پدر ببرم که این خط در این مدت دست ایشان بوده و این خانم چون دوست دختر پدرم بوده و چون من مخالف این رابطه غیر عرفی بودم با فرستادن پیام به خط واهی خود قصد راضی کردن و ترساندن بنده را دارد
در دادسرا منع تعقیب میخورم؟
آیا با این اقرارنامه برای پدر مشکل پیش می اید با توجه به 67ساله بودنشان ؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما شاید تبرئه شوید ولی پدرتان به جرم رابطه نامشروع محاکمه میشود