مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه ی ارزش به روز مبالغ واریزی به تعاونی مسکن در سالهای گذشته

سلام و عرض ادب
بنده در یک تعاونی مسکن با 280 عضو در تهران از سال 1392 عضو هستم و در سال 1394 مبلغ 130 میلیون تومان را جهت هزینه ساخت یک واحد 85 متری به تعاونی پرداخت نمودم که این مبلغ برای هزینه ی ساخت واحد 85 متری من ، در سال 1394 کافی بود. ولی متاسفانه با سوء مدیریت تعاونی، زمان ساخت بلوک تا الان ادامه داشته و هم اکنون تعاونی به من فشار می آورد که به دلیل تورم باید پول بیشتری حدود یک میلیارد تومان دیگر جهت ادامه ی ساخت به تعاونی بپردازم. در حالیکه مبلغ واریزی من در سال 94 برای ساخت یک واحد آپارتمان 85 متری کافی بوده و من مقصر عدم ساخت و مشکلات سوء مدیریتی تعاونی نبودم و اینکه در سال 94 قیمت هر کیلو آهن 1000 تومان بوده و الان 15 هزار تومان است یعنی ارزش پول من که به تعاونی واریز نمودم 15 برابر شده است. حال راهکار چیست؟ چون تعاونی من را تهدید به اخراج و سلب حق عضویت نموده و از این بابت از دو طریق متضرر شده ام. یعنی هم کل هزینه ساخت را در سال های گذشته پرداخت نمود ه ام و هم الان تهدید به اخراج از تعاونی شده ام.

نکته اول : نوع قرارداد من در تعاونی جهت پرداخت به صورت علی الحساب بوده .

نکته دوم : همین تعاونی که من در آن عضو هستم ، جهت دریافت پروانه ساخت یک بلوک دیگر ، در سال 1392 مبلغ 2 میلیارد تومان به عنوان علی الحساب اخذ پروانه ساخت به شهرداری پرداخت نمود و در سال 1400 که خواسته هزینه کل پروانه ساخت را پرداخت کند ، چون هزینه ی اخذ پروانه ساخت در سال 1400 خیلی بیشتر از هزینه ی اخذ پروانه ساخت در سال 1392 است ، شهرداری یک بار دیگر کل هزینه ی پروانه را محاسبه نموده و شهرداری آن مبلغ 2 میلیارد پرداختی تعاونی در سال 1392 را ارزش گزاری نموده و حدود 8 میلیارد تومن تعیین کرده و تعاونی باید الباقی مبلغ پروانه را به شهرداری واریز نماید. یعنی خود شهرداری آن 2 میلیارد تومن سال 92 را الان 8 میلیارد تومن قلمداد میکند. ولی برخورد تعاونی با من اینطور نیست و می گوید ارزش 130 میلیون تومن من در سال 1394همون 130 میلیون تومن در سال 1400 است. یعنی یک بام و دو هوا. یعنی تعاونی وقتی به نفع خود است یک جور تصمیم میگیرد و وقتی به ضرر خود است جور دیگر

ممنونم از لطف عزیزان و وکلای کاربلد که بتونند در این مورد کمکم کنند.

پاسخ ها :

محاسبه ی ارزش به روز مبالغ واریزی به تعاونی مسکن تعاونی مسکن