با سلام دستور قلع و قمع بگیرید
دستور قلع وقمع بگیرید
سلام 1_ مالک زمین حق دارد قلع و قمع درختان را بخواهد . 2_باید دید زمین را اجاره داده بود یا صرف اذن بوده است . 3_ اگر زمین اجاره داده شده و اجازه کاشت درخت هم وجود داشته بعد از انقضای اجاره مالک حق دارد اجرت المثل زمینش را از صاحب درخت بگیرد و حق قلع و قمع ندارد و صاحب درخت هم اجرت المثل استفاده از درخت را از مالک زمین بگیرد . . یا توافق کنند که مالک زمین درختان را بخرد .
سلام.اگر بدون اذن مالک این امر انجام شده پس از پایان اجاره دستور قلع وقمع بگیرید یا توافق کنید ودرختان را بخرید.
اگر با اجازه درخت در زمین ها کاشته شده باشد اگر درختان در همان زمین باقی بماند مالکه زمین اجرت المثل استفاده از درختان را به مالک درخت پرداخت نمایید
اگر بدون اذن مالک این امر انجام شده پس از پایان اجاره دستور قلع وقمع بگیرید
سوال کلی است تماس بگیرید تقاضای قلع و قمع نمایید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.