مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده در دادگاه تجدید نظر

باسلام بنده پرونده ام. از دادگاه عمومی حقوقی ارجاع شده. تجدیدنظر چون خودم خواهان هستم خود اعتراض زدم الان شعبه مربوطه تجدیدنظر مشخص شده. حالا سوال بنده اینه. میشه من به شعبه مربوطه تجدیدنظر مراجعه کنم بهشون بگم. وقت جلسه دادگاه حضوری بشه من حضورا از پروندم دفاع کنم امکان داره ؟ ممنون باتشکر

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اصولا تاثیری ندارد ولی با این حال می توانید تلاش خود را بکنید منتها توصیه می کنم حتما دلیل قانع کننده ای برای حضوری بودن ارائه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید درخواست کنید اما پذیرش با دادگاه خواهد بود‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را از طریق دفتر خدمات قضایی اعلام کنید ولی پذیرش با دادگاه است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله می توانید مراجعه نمایید اما پذیرش آن با دادگاه خواهد بود