مشاوره حقوقی رایگان - توهین

سر این که همسر خواهرم مخفیانه از پول چک همسرم برداشت کرده و حاضر به برگشت اون نبود دعوایی شد که طی این دعوا در واتساپ با صدا حرفای خیلی بد و ناموسی و تهمت زد اما بلافاصله آنها را پاک کرد اما همسرم آن ها را شنید ... من هم با این آقا دعوا کردم فحشش دادم مثل خودش چند روز بعد به دروغ از من پول میخواست که قبلاً بهشون برگردانده بودم اما همین را بهانه و باز پیامک های خیلی زشتی فرستادن منهم مثل خودشون فحش دادم حالا می‌خوام بدونم میتونم ازین شکایت کنم چون خیلی خیلی بد پیام داده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید و متقابلا ایشان نیز می توان علیه شما شکایت نماید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله ميتوانيد شكايت كنيد ولي جهت دقت در عنوان شكايت بايد پيام ها دقيقا بررسي بشه تا عنوان اتهامي درست باشه و دوباره كاري نشه ذر صورت نياز تماس تلفني مشاوره بگيريد