مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه محضری بدون شاهد

باسلام. پدر بزرگ من 85 سال سن داشتند. 3 سال پیش وصیتنامه ای تنظیم و برا 1 سوم اموال خود تعیین تکلیف کردند. حالا بعد از فوت ایشان دختر ایشان وصیتنامه ای محضری و بدون شاهد نشان دادند که محضری و بدون شاهد است اما وصیت نامه قبلی 4 شاهد زنده دارد حالا کدوم وصیتنامه درست است آیا وصیتنامه محضری بدون شاهد و با توجه به اینکه کهولت سن داشته اند و سواد نداشته اند و بدون رضایت بقیه وراث بوده اعتبار دارد؟ یا وصیتنامه قبلی هم باطل است

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سندرسمی ارجحیت دارد بر سندی عادی که شهود ذیل انرا امضا نموده اند.البته بستگی دارد دو وصیتنانه تاریخ ان ها مشخص شود.وصیتنامه موخر بر مقدم ارجح وباعث بطلان وصیتنامه مقدم است.وصیتنامه هم وقتی اعتبار دارد که تا یک سوم تعیین تکلیف شود بیش از یک سوم نیاز به تایید بقیه وراث است در غیر اینصورت باطل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا آخرین وصیت نامه از نظر تاریخ ،
ملاک است
ولی در مواردی هر دو وصیت نامه معتبر خواهد بود .
باید نوع وصیت نامه ( وصیت نامه رسمی ، سری ، خودنوشت ) و اینکه متن وصیت نامه به خط چه کسی بوده است
و امضا شهود بررسی
گردد تا مشخص گردد که کدام وصیت نامه معتبر است جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.