مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای رای دیوان عدالت اداری توسط سازمان نظام وظیفه

عرض سلام و ادب و احترام
"دیوان عدالت اداری بخشنامه ممنوعیت تحصیل مجدد مشمولان فارغ‌التحصیل را در یک مقطع تحصیلی، به علت اینکه باعث اعمال محدودیت حق بر آموزش می‌شود، خلاف قانون و خارج از حدود اختیارات تشخیص داده و باطل کرده اما همچنان این بخشنامه توسط سازمان نظام وظیفه اجرایی نمی شود."
با این تفاسیر آیا می توان از سازمان نظام وظیفه شکایت کرد ؟
چگونه می توانم از طریق رای دیوان عدالت اداری به حق خود برسم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی با استناد به این رای نسبت به تقدیم دادخواست دیوان عدالت اداری به طرفیت سازمان نظام وظیفه اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید با استناد به همین بخشنامه دادخواست خودرا ارایه نمایید.