مشاوره حقوقی رایگان - ابطال جواز آتلیه

سلام من یک سال پیش ملکی با کاربری اداری و سند مسکونی خریدم.
و جواز اتلیه گرفتم. از نظر قانونی نباید جواز میدادن اما به همه ی کسب و کارها دارن تو ملک مسکونی جواز میدن. بعد از کلی هزینه همسایه ها شکایت کردن و پرونده ی مدارک تو اتحادیه جعل شده. و اداره صنعت و معدن رای به ابطال داده.
الان چه کاری از من بر میاد که جوازم باطل نشه و جایجا هم نشم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.شمادر دیوان عدالت اداری علیه اتحادیه ومسئول مربوطه شکایت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.