مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدیدنظر

ایا در مرحله تجدیدنظر با وجود داشتن وکیل میتوان وکیل گرفت و در دادگاه تجدیدنظر میتوان حضور یافت جهت ارائه مدارک و اسناد و ضمائم. اگر با وجود مدارک و اسناد دوباره از جانب دادگاه بدوی اعمال نفوذ شد باید چه کنیم. ممنون که خوبید. سپاس

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، در دادگاه تجدیدنظر به جای حضور فیزیکی با تبادل لوایح اعتراض و دفاع خود را اعلام می کنند و فقط اگر دادگاه مصلحت بداند می تواند از طرفین هم دعوت کند به صورت حضوری دفاع کنند. اگر دلائل و مدارک جدیدی دارید تا اتقضای مهلت تجدیدنظرخواهی میتوانید آنها را ارائه دهید و یا ضمیمه لایحه تجدیدنظرخواهی خود کنید .