مشاوره حقوقی رایگان - بخدا خیلم خستم هیچوقت پا روی حق نذاشتم همیشه حقم را خوردن آیا میشه برای شکایت2نفر شاهد هماهنگ‌ کنم شکایت کن

باسلام بنده از زمین و زمان خسته شدم خلاصش کنم که مزاحمتون‌ نشم‌ شخصی به‌ من فحش ناموسی داد تهدید به اخراج از شرکتم کرد چرا که سرکارگرمون بود خیلی خیلی آدم‌ پست فطرتیه خلاصه منم ازدواجم بهم خورد چون بیکار شدم عشقم تا پای سفره عقد رفتیم پدرش مخالفت کرد چون بیکار شده بودم کارم گیرم‌ نیومد و بگذریم‌ من در استوری واتساپ حرفهای زشتی بدون‌ اسم‌ شخص بهش نسبت دادم‌ ایشان از من شکایت کردند بنده از سادگیم حقیقت را گفتم و جریمه شدم همه خانواده ام رفتن برای رضایت قبول نکرد شخصی که خیلی مصر بود برای رضایت گرفتن همش میرفت برای رضایت شاکی مجددا به‌ من فحش ناموسی داده و بهش گفته که به من‌ پیغام بده30میلیون باید بهش بدم‌ تا رضایت بده بعدشم‌ تهدید به قتلم‌ کرده که اگه من‌ نرم‌ دم‌ شرکت جلوی همه عذرخواهی‌ کنم با همین‌ چاقو اون یعنی (من) را میکشم‌ متاسفانه یک شاهد دارم بنابراین‌ مجبورم یک شاهد ساختگی آماده کنم بنظر شما اگر همه چی راهماهنگ‌ کنم بین شاهدها میتونم از این نامرد شکایت کنم بالاخره ایشان هم‌ مرتکب جرم‌ شده اند و من به ناچار چون یک شاهد دارم‌ نمیتونم جرم ایشان را به اثبات برسونم بنابراین لطفا جدایی از غیر شرعی و غیر قانونی بودن این کاری که‌ میخوام بکنم‌ به‌ من دلسوزانه بگید آیا میتونم جرم ایشان را به اثبات برسونم‌ چرا که تاریخش 6ماه پیش تو شکایت عنوان میکنم لطفا به من‌جواب بدید جان عزیزانتون قانونی را ولش کنید امکان اثبات جرم این نامرد را بگید آیا امکانش هست؟ وقتی همه چی هماهنگ‌ باشه که وکیل یا قاضی متوجه یک‌ شاهد ساختگی نمیشند که منتظر جوابتون هستم با تشکر و خسته نباشید ارادتمندتان

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام با یک شاهد شکایت کنید و از بقیه دلایل و قرائن استفاده کنید موجب علم قاضی و انشالله صدور رای میشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به شکایت اقدام نمایید