مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سنوات خدمتی

با سلام
بنده مدت 7سال و نیم بصورت نیروی شرکتی و تمام وقت و همچنین 3سال بعنوان میروی قرارداد مدت معین در سازمان تبلیغات اسلامی مشغول بکار بودم و طی این ده سال و نیم هم بیمه ام به تامین اجتماعی پرداخت شده و الان قبول شدم برای اموزش و پرورش .اول اینکه ایا سنوات خدمتی من قابل انتقال به اموزش وپرورش هست و اینکه باید چه اقدامی کنم .ضمنا در اموزش پرورش هم حق بیمه را به تامین اجتماعی پرداخت می کنند.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال جنبه حقوقی ندارد .از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بیمه شما در آموزش و پرورش بیمه تامین اجتماعی باشد قابل انتقال خواهد بود درغیر اینصورت جهت انتقال بیمه از یک صندوق به صندوق دیگر بایستی مابه التفاوت آن را پرداخت نمایید