مشاوره حقوقی رایگان - گیر آدم بدی افتادم

سلام
ماه گذشته توی خیابان سر رانندگی با کسی درگیری نه چندان جدی پیدا کردم. صرفاً خط و نشان کشیدن و هول دادن. تنها حرکت خصمانه ای که من توی کل ماجرا داشتم این بود که همون ابتدای دعوا برای تحقیر و تهدید دست روی صورت ایشان گذاشتم و هول دادم، بدون هیچگونه ضربه یا فشار زیاد.
مطابق معمول مردم جدا کردن، اما طرف کمی جلوتر بهم حمله کرد. ما به پلیس زنگ زدیم و صورتجلسه شد. من ماوقع ره شرح دادم و ایشان هم توی اظهاراتشان گفتن که بابت «مزاحمت، درگیری و کتک کاری» از من شاکی هستن. ولی در حضور مأمور نشانه و شکایتی از درد و ضربه و آسیب دیدگی نبود.
بعد یک ماه برام احضاریه آمد که ازم بابت «ضرب و جرح عمدی» و «توهین» شکایت شده. دو روز بعد از درگیری پزشکی قانونی رفته بود و براش «جرح سمت چپ پیشانی»، «تورم سمت چپ صورت»، «جرح مخاط دهان سمت راست»، «طی 2-3 روز قبل از معاینه»، همگی «در اثر برخورد جسم سخت» نوشته بودن. یقین دارم که خودزنی کرده.
توی جلسۀ اول حل اختلاف، مشخص شد که ایشان روی این مسائل خیلی هم مسلط هستن و گفتن که: «دو تا حارصه دارم و یک ارش، که باید بابتش 10 میلیون بدی.»
یک نکتۀ دیگه اینکه تا الان حرفی از شاهد نزده اما با توجه به چیزی که تا الان ازش دیدم بعید نیست که کسی ره به عنوان شاهد دست و پا کنه.
حالا سوال من اینه که با توجه به این شرحی که دادم، آیا به ادعاش دربارۀ ضرب و شتم توسط من توجه میشه؟ نیازی هست که از همین جلسۀ دوم حل اختلاف از وکیل کمک بگیرم، یا نه، خودم میتانم دفاع کنم؟ اگه توصیه ای داشته باشید که بهم کمک کنه، ممنون میشم که بهم بگید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زیان دیده باید نامه پزشکی قانونی داشته باشد
بهتر است وکیل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.