مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام ملکی موروثی داریم که یکی از فرزندان ملک را رفته به مزایده گذاشته کارشناسی شد و ما به مبلغ کارشناسی اعتراض نداشتیم منتظر بودیم تا ابلاغ روز مزایده برامون بیاد هیچ ابلاغی از اجرای احکام برای ما نیومده نه سامانه ثنا نه پیامک حال ملک بفروش رفته و باز هم هیچ گونه پیامی برای اعتراض ما نه در ثنا و نه پیامک نیومده
بعد از چند وقت داخل ملک بودیم که در واقع خریدار مزایده امد و گفت من ملک را خریدم به دادگاه مراجعه کردیم گفتن بله ملک تو مزایده به فروش رفته درواقع 45 روز قبل اینکه ما مطلع شویم حال نه ابلاغی شده برای روز مزایده و نه ابلاغ که فروش رفته که بخواهیم سریع اعتراض کنیم یه لایحه تقدیم دادگاه کردیم بر این مبنا که ما هیچ اطلاعی از تاریخ مزایده نداشتیم و به ما ابلاغ نشده حالا جواب منو این طور میدن که غیر ممکنه شما خبر نداشتین میگیم سامانه ثنا گویای این هست که ابلاغی نشده اما قاضی میگه من رای دادم وتمام شده
چطور من میتونم حقمو بگیرم
و از این رای جلوگیری کنم و به حقم برسم چون خود من خریدار ملک بودم و 50 درصد ملک مال من بوده و میخوام تا اخرش برم و حتی از قاضی بتونم شکایت کنم به خاطر این که به من هیچ ابلاغی از روز و تاریخ مزایده نشده لطفا راهنمایی کنین شنبه قراره ملک به نام برنده مزایده خورده بشه ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.