مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده و کلاهبرداری

شخصی کارت بنده رو برای خرید خودروی شاسی سالم به قیمت 114 میلیون گرفت. که 100 میلیون توی کارتام بود و 14 ملیون چک به نام شخصی که نمیشناسم.
من رو حساب اعتماد دادم.

اما فردای تحویل خودرو متوجه شدم 1_ خودرو شاسی خورده است 2 _بدون اجازه به نام خودش معامله کرد.
3 _ خودرو 105 میلیون تومن بوده که 91 به فروشنده با یک چک 14 میلیونی داده.

و بدون اجازه و اطلاع دو تا تراکش 4.5 میلیونی به نام خودش و شخصی که نمیشناسیم واریز کرده.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .جرم کلاهبرداری وخیانت در امانت شکایت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
تحت عنوان کلاهبرداری میتوان شکایت نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری می توانید شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع فاقد وصف مجرمانه است و صرفاً جنبه حقوقی خواهد داشت