مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی در مورد تقسیم ارث متوفی

باسلام :
توضیح اینکه شوهر خاله بنده حدود یک سال است که فوت شده و دارای یک باب آپارتمان به ارزش یک میلیارد تومان در کرج بوده که خاله بنده در آن سکونت دارد با توجه به اینکه متوفی فرزندی نداشته و تعداد 50سکه تمام بهار مهر خاله ام نموده بوده حال میخواستیم بپرسیم که بعد از کسر مبلغ مهریه که 600میلیون تومان هست از 400میلیون باقی مانده از ارزش این ملک چه مقدار به خاله بنده و چقدر به خواهر و برداران متوفی تعلق میگیرد، توضیح اینکه کار انحصار وراثت انجام شده و خاله ام از بابت مطالبه مهریه ملک موردنظر را تامین خواسته نموده است ولی نحوه محاسبه سهم هر یک از وراث تعیین نگردیده لطفا ما را راهنمایی کنید.
باتشکر از شما سروران

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از باقی مانده اموال خاله شما یک چهارم از قیمت اموال غیر منقول و یک چهارم از عین اموال منقول ارث می برد . مابقی به پدر و مادر متوفا می رسد اگر زنده نباشند مابقی را خواهرها و برادرها می برند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از باقیمانده اموال 1/4 به زوجه میرسد و بقیه به پدر و مادر خواهد رسید و اگر پدر و مادر فوت کرده باشند به خواهر و برادر خواهد رسید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

یک چهارم به زوجه میرسد و بقیه به پدر مادر و درصورت نبود آنها به خواهر برادر میرسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یک چهارم به زوجه بقیه به پدرو مادر می رسد