مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم موجودی در حساب بانکی متوفی بین وراث

باسلام:
توضیح اینکه خاله بنده با شخصی ازدواج نموده ولی باتوجه به گذشت چندین سال از وی صاحب فرزند نشده اکنون حدود یک سال است که شوهرخاله ام فوت شده و معلوم شده مبلغ 40میلیون پول نقد در حساب بانکی داشته است غرض از مزاحمت میخواستیم بدونیم این مبلغ چگونه بین وراث که خاله بنده و خواهر و برادران متوفی میباشد تقسیم خواهد شد و از کجا باید کار را شروع کرد البته کار انحصار وراثت انجام شده و برگه ان به تک تک وراث ارسال گردیده است.
باسپاس فراوان از زحمات شما

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کافی است با برگه انحصار وراثت و مدارک شناسایی به بانک مربوطه هر کدام جداگانه یا همه با هم فرقی نمی کند بانک سهم هر کدام را بعد از کسر مالیات بر ارث به آنها پرداخت می کند . سهم خاله شما یک چهارم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام 1/4 از تمام ماترک به زوجه خواهد رسید و باقیمانده به خواهر و
برادر خواهد رسید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

یک چهارم از تمام ماترک به زوجه میرسد و بقیه ان به خواهر برادر