مشاوره حقوقی رایگان - پیج فیک اینستاگرام

یکی با عکسهای خصوصی خاله من دوتا پیج زده و داره فعالیت میکنه تو اینستا به پلیس فتا مراجعه کردیم، گفتن باید چت کنید باهاش، ولی هیچ پاسخی نمیده اون طرف تماس تصویری هم جواب نمیده، فعالیت داره پست میزاره، کامنتاتون پاک میکنه، همه فامیل رو فالو کرده، نمیدونیم باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پیج خانوادگی خودتون رو به حالت خصوصی پرایویت در بیارید. و پیج اون شخص رو بلاک ریپروت کنید و به عنوان پیج تولید محتوای غیر اخلاقی با تایید دکمه اسپم به اینستاگرام گزارش کنید تا مانع فعالیت وی شوید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت را پیگیری نمایید و پیج را ریپورت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق پلیس فتا مجدداً پیگیری کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از پلیس فتا پیگیری نماییدپلیس فتا مکلف به رسیدگی است